Programul instituţiilor sighetene de Paşti

Programul instituţiilor sighetene de Paşti

 

 

De sărbătorile pascale, casieriile instituţiilor se vor închide. Sighetenii sunt sfătuiţi să se grăbească să îşi plătească facturile fie înainte de Paşte, fie să aştepte să treacă sărbătoarea, deoarece vineri este zi scurtă, iar luni, în a două zi de Paşti, bugetarii vor fi liberi. 
Colectarea deşeurilor menajere de la sigheteni pentru luni 25 aprilie,  se va face sâmbătă 23 aprilie. În ceea ce priveşte salubrizarea stradală, aceasta se va efectua sâmbătă, 23 aprilie, în schimburi, primele două conform programului aferent unei zile de sâmbătă, urmând ca înainte şi după Slujba de Înviere, să se cureţe zonele din apropierea bisericilor. În ziua de luni, 25 aprilie, va fi închis biroul sediului, precum şi caseria societăţii. În consecinţă nu se vor putea face plăti ale facturilor, încheieri de contracte sau închirieri de containere. Activitatea normală la sediul central se va relua marţi, 26 aprilie. 
Directorul Direcţiei de Venituri Tamara Vasiliu Calogherato, ne-a declarat că vineri programul casieriei va fi unul scurt, iar programul normal de muncă va fi reluat abia marţi, a treia zi de Paşti. 
În ceea ce priveşte transportul în comun, directorul Societăţii Maranord, ne-a declarat că în perioada Sărbătorilor Pascale şi autobuzele vor circula în regim special. 
Cei care nu se vor bucura de sărbătorile Pascale în sânul familiei şi  vor funcţiona în regim normal de muncă sunt pompierii, poliţiştii, angajaţii serviciului de ambulanţă şi medicii secţiei de Urgenţă. 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.