Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă

Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă

Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro.
Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă ICCJ au dispus la data de 19 aprilie 2011 începerea urmăriri penale, iar miercuri, reţinerea inculpaţilor Sorin Ovidiu Vîntu şi Cezar Ion Ilie, pentru şantaj, informează Ministerul Public. 
Din probele administrate până la acest moment procesual, a rezultat că, în perioada martie – aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şi management, Vîntu a pretins părţii vătămate Sebastian Ghiţă suma de 150.000 euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămată ar fi pierdut sume importante de bani. Omul de afaceri nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu reţinerea sa în acest caz. Duminică, membrii Consiliului de Administraţie al Asesoft susţineau că, în urma "ameninţărilor" care le-au fost adresate, vor depune plângeri penale împotriva lui Sorin Ovidiu Vîntu şi a asociaţilor săi. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.