VIDEO | Programul cu publicul, redus la Primăria Sighet

Primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli, informează că având în vedere situația la nivel național cu privire la noul coronavirus, începând de mâine până în 20 martie programul cu publicul va fi redus.

 În această perioadă reprezentații administrației locale încurajează cetățenii să facă plățile online pentru a evita să se deplaseze în spații aglomerate.

”Din păcate printre măsurile care trebuie luate sunt și acelea de a reduce oarecum funcționarea ghișeelor de la primărie pentru că asta contribuie la reducerea numărului de persoane care vin în fața ghișeelor încercăm să protejăm și angajații noștri care sunt expuși în fiecare moment și ca atare pentru perioada 12-20 martie am hotărât să reducem programul de funcționare astfel că ghișeele primăriei vor funcționa între ora 08:00-13:00. Îi rog pe oameni să încerce să se încadreze  în această perioadă de timp și îi rog să încerce să folosească și metodele alternative de plată. Țin să anunț că oricine poate să plătească online, majoritatea oamenilor dețin un card și un calculator, ca atare pot să facă o plată online”, a precizat Horia Scubli, primarul municipiului Sighetu Marmației.

Primarul Horia Scubli a mai precizat că se iau aceste măsuri pentru a preveni apariția unor situații nedorite în oraș și îi roagă pe sigheteni să se comporte matur și să se conformeze regulilor impuse.

”Trebuie să îi convingem pe oameni că trăim o perioadă un pic mai grea și trebuie să ne comportăm matur și responsabil  fără să ne panicăm. Nu avem de ce să ne panicăm, instituțiile statului ne ajută să ne rezolvăm problemele. Vă rog să aveți foarte mare atenție la igienă”, a adăugat Horia Scubli.

Administrația locală roagă cetățenii să se informeze permanent, să ia în considerare doar informațiile verificate prin surse oficiale și să respecte recomandările autorităților referitoare la prevenirea răspândirii virusului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.