VIDEO | Primarul comunei Mireșu Mare trage linie și calculează care sunt proiectele care nu și-au găsit finalitate în acest an

La final de an, primarul comunei Mireșu Mare trage linie și calculează care sunt proiectele care nu și-au găsit finalitate în acest an. Dintre cele mai dureroase nerealizări edilul local amintește proiectul de infrastructură, respectiv asfaltarea străzilor. 

”Mi-aș fi dorit ca această comună, harnică și răbdătoare să fi beneficiat de mai multe fonduri de devoltare, care au trecut un pic pe lângă noi, și în ciuda vorbelor că fostul guvern ar fi favorizat numai primăriile cu primari PSD, vorbele acestea nu sunt chiar adevărate. Uite că guvernul, deși i-am cerut bani și pentru alte lucrări, mi-au recomandat să termin o dată lucrările cu canalizarea, și apoi sigur că vor veni și bani pentru asfaltări”, spune primarul Ioan Mătieș.

Primăria și Consiliul local Mireșu Mare au încercat să obțină bani în acest an pentru lucrări de asfaltare atât de la Fondul de Dezvoltare, cât și pe fonduri europene.

”Din nefericire nu am reușit să primim punctajul necesar. Și asta nu pentru că nu au fost făcute proiectele calumea , ci pentru că nu toată lumea ajunge la aceste fonduri europene. Primarii au interes să se dezvolte comunitățile, eu sunt un primar care vreau să-mi dezvolt comunitatea. O altă nemulțumire care mă frământă la ora asta, dar mi s-a promis că se rezolvă, la ultima rectificare bugetară, comuna Mireșu Mare nu a beneficiat de niciun ban. Mi-a promis președintele Consiliului Județean Gabriel Zetea că nu va rămâne situația așa. Lumea trebuie să înțeleagă că noi nu ne scăldăm în bani, dar datorită acestui Consiliu local, banii pe care-i avem se utilizează acolo unde trebuie”,precizează edilul local, Ioan Mătieș.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.