PREMIERA: Socant! O tânără din Valeni este cercetată pentru pruncucidere

PREMIERA: Socant! O tânără din Valeni este cercetată pentru pruncucidere

Caz socant la Valeni. O femeie in varsta de 23 de ani din localitate si-a ucis copilul nou nascut, dupa care l-a ingropat in gradina casei unde locuia impreuna cu parintii. Totul s-a intamplat la sfarsitul lunii iulie, insa ancheta in acest caz a demarat abia in cursul zilei de ieri, cand politistii din cadrul Sectiei nr. 5 a Politiei Rurale Ocna Sugatag, s-au sesizat din oficiu vizavi de aceasta fapta extrem de grava. In acest moment femeia este internata la sectia de Psihiatrie a Spitalului Sighet in vederea efectuarii expertizei psihiatrice de specialitate.
    Intreaga localitatea a fost cuprinsa de groaza la auzirea vestii ca Maria, femeia linistita pe care o stiau cu totii, si-a ucis pruncul si l-a ingropat mai apoi in gradina casei, unde locuia impreuna cu parintii.
  Echipa TV Sighet a incercat in cursul serii de ieri sa ia legatura cu familia Mariei pentru a vedea ce ar fi putut sa o determine sa recurga la un asemenea gest. Am fost intampinati cu violenta de catre tatal femeii care a refuzat sa ne ofere orice fel de informatii.
 Tanara este casatorita de cativa ani cu un barbat de etnie rroma care de aproximativ un an de zile se afla in inchisoare pentru talharie. Vecinii spun ca este exclus ca acesta sa fie tatal copilului. Ba mai mult oamenii spun ca femeia ar fi avut o relatie cu un alt barbat care i-ar fi interzis acesteia sa faca avort. Tanara nu isi dorea insa copilul, fiind terorizata de ideea ca sotul inchis, cu care mai are doi copii, ar putea afla de aventura sa cu un alt barbat. Teama si disperarea au determinat-o sa recurga la un gest tragic. Femeia care a fost vizitata astazi de echipa TV Sighet la sectia de Psihiatrie era vizibil afectata de evenimente si a refuzat sa isi justifice gestul.
Politistii au demarat cercetarile in cursul zilei de ieri si au gasit locul unde a fost ingropat fatul. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Sighet in vederea efectuarii necropsiei. Rezultatul a stabilit faptul ca pruncul fusese nascut viu, si era viabil imediat dupa nastere ,cand a fost ingropat de catre cea care i-a dat viata.
  Femeia in varsta de 23 de ani se afla acum internata la sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighet pentru efectuarea unei expertize medico-legale de specialitate. Examinarea poate dura o zi, dar si mai multe si se poate lasa si cu spitalizarea pacientului, in functie de deciziile pe care le ia comisia de specialist, ne-au declarat surse din cadrul Spitalului Sighet.
    Din nefericire de pe urma gestului disperat al femeii vor suferi cel mai mult  cei doi copii ai ei in varsta de 2 si 4 ani. Cu ambii parinti dupa gratii, micutii risca sa ajunga intr-un centru de plasament.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.