VIDEO | Pregătiri în așteptarea competițiilor oficiale

Sportivii de la Minaur Baia Mare au o perioadă plină de activități. După venirea noilor jucători s-au reluat antrenamentele iar în săptămânile viitoare echipa va avea un cantonament dar și un turneu la Turda.

Reprezentanții Minaurului spun că acum jucătorii sunt în perioada de pregătire dar vor urma și competițiile.

”Anul acesta au plecat 6 jucători și au venit tot 6, la venire sunt nume bune. Noi am început pregătirea mai demult, în perioada asta facem o pregătire comună, pregătire afară combinață cu pregătire în sală. Acum este o perioadă pregătitoare, săptămâna cealaltă încercăm să facem un cantonament după care în 24-25 avem un turneu la Turda cu Turda, Bacău și Vaslui”, a precizat Adi Popovici, team manager Minaur Baia Mare.

Și în luna augut Minaur Baia Mare va continua pregătirile pentru un turne la Făgăraș.

”Vom merge la un turneu în Făgăraș după care vom avea antrenamente pe plan local și va fi un turneu și la Baia Mare în care vor fi prezente Minaur, Turna, Timișoara și Suceava. Prima etapă de campionat pe fi pe 19 august”, a adăugat Adi Popovici.

În ceea ce privește reluarea activității după restricțiile impuse din cauza pandemiei, team managerul echipei Minaur Baia spune acest lucru s-a făcut treptat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.