Pregătiri de Ziua Poliţiei

Pregătiri de Ziua Poliţiei

Poliţiştii din toată ţara sărbătoresc, în 25 martie, de „Bună Vestire”, Ziua Poliţiei Romane. În Sighetu Marmaţiei manifestările dedicate acestei zile vor începe mâine, 23 martie când poliţiştii vor derula o amplă acţiune de donare de sânge.

În cadrul manifestărilor de Ziua Poliţiei Romane, poliţiştii sigheteni vor derula o amplă acţiune de donare de sânge. În zilele de 23-24 şi 25 martie poliţiştii sigheteni vor dona voluntar sânge la Centrul de recoltare al Spitalului municipiului Sighetu Marmaţiei. Bonurile valorice primite în urma donării de sânge vor fi transformate în bunuri alimentare de strictă necesitate ce vor fi donate unor familii nevoiaşe, din municipiu.

Tot în cadrul manifestărilor dedicate zilei poliţiei române, se organizează şi o întâlnire peste generaţii cu rol de schimb de experienţă între poliţiştii pensionari şi cei activi în data de 24 martie 2011. Cu acelaşi prilej, va avea loc o festivitate la Palatul Cultural Sighetu Marmaţiei, începând cu ora 11.00, fiind invitaţi reprezentanţi ai instituţiilor partenere. Alături de nominalizarea cadrelor care urmează a fi înaintate în grad, se va acorda şi o diplomă de onoare celui mai longeviv poliţist, un fost sectorist pensionat în anul 1977 dar şi distincţii celor mai buni poliţişti identificaţi la nivelul compartimentelor operative de la Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei. În încheierea festivităţii va avea loc un spectacol susţinut de Ansamblul, Mara” al Palatului Cultural Sighetu Marmaţiei şi trupă de dans, Mini-maxi”.

În ziua de 25.03.2011, între orele 10.00 – 14.00, pe platoul din faţa Restaurantului, Curtea Veche” vor fi expuse şi prezentate mijloacele tehnice din dotarea Biroului Rutier şi Biroului Criminalistic pentru cetăţenii municipiului în contextul manifestărilor, Zilei porţilor deschise” organizate de I.P.J. Maramureş, la care participă lucrătorii din cadrul Biroului Rutier şi Biroului Criminalistic.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.