Băut la volan şi fără permis

Băut la volan şi fără permis

 

 

Un tânăr şofer din Valea Vişeului este cercetat de poliţişti maramureşeni după ce în noaptea de 21 martie, în jurul orei 03,40 a fost prins la volanul unui autoturism pe DJ 185 conducând sub influenţa băuturilor alcoolice dar şi fără permis.

În noaptea de 21 martie în jurul orei 03,40, un tânăr de 23 de ani din Valea Vişeului conducea un autoturism pe DJ 185, prin localitatea Valea Vişeului. Fiind verificat de către poliţişti, aceştia au constatat că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, însă a refuzat testarea cu aparatul etilotest. El a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dar conducătorul auto a refuzat şi acest lucru. Continuând verificările, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Pentru infracţiunile comise de tânăr, poliţiştii continuă cercetările, urmând a se lua măsurile impuse de lege.

Tot ieri 21 martie poliţiştii de la Postul de Poliţie din Valea Chioarului au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din Mesteacăn. Acesta conducea pe DE 58 – Valea Chioarului, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu. După verificarea valabilităţii numărului de înmatriculare, poliţiştii au constatat că acesta era expirată. Mai mult, înaintea expirării, numerele respective fuseseră atribuite unui alt autovehicul.

Acum bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi un autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.