Poliţiştii în acţiune

Poliţiştii în acţiune

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au efectuat în data de 20 mai o activitate de prevenire a actelor de comerţ ilicit pe  raza municipiului Baia Mare. Ei au constatat 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.500 lei. Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri (pachete de ţigări netimbrate în România), a căror valoare a fost estimată la circa 1.400 lei.
Şi la Sighetu Marmaţiei, week-end-ul poliţiştilor a fost încărcat. Vineri s-a organizat o activitate pentru combaterea delictelor silvice şi rutiere. În cadrul acţiunii au fost verificate 114 autovehicule aflate în traficul rutier şi 18 transporturi de material lemnos; au fost aplicate 22 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 11.000 lei, din care: 13 la regimul circulaţiei rutiere, în valoare 2.700 lei,  şi 3 la codul silvic,  în valoare de 6.000 lei. Cu această ocazie, a fost ridicată în vederea confiscării şi cantitatea de cca 20 mc material lemnos, estimat la 700 lei.
În noaptea de  21/22.05.2011, între orele 22,00 – 02,00, poliţiştii s-au întors din nou în stradă, într-o activitate efectuată în parteneriat cu jandarmi şi poliţişti de frontieră, cu scop de prevenire şi combatere a infracţiunilor cu violenţă, asigurarea ordinii şi siguranţei publice şi a circulaţiei pe drumurile publice. În cadrul celor şase filtre organizate, au fost legitimate 246 de persoane, verificate 97 ; s-au constatat în total 26 de contravenţii. Cuantumul amenzilor aplicate a fost de  11.000 lei. Cele mai multe nereguli s-au înregistrat la regimul circulaţiei pe drumurile publice (19) dar oamenii legii au sancţionat şi patru agenţi economici pentru acte de comerţ ilicit şi alte trei persoane pentru abateri de la normele de convieţuire socială. Cu ocazia activităţii, a fost depus în arestul poliţiei şi un cetăţean din Sighetu Marmaţiei, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.