Poliția împarte… flori

Poliția împarte… flori

Doamnele şi domnişoare au fost „trase pe dreapta” ieri de poliţiştii sigheteni, însă de această dată nu pentru a sancţiona neregulile în trafic ci pentru a le dărui o floare. Zece poliţiştii de la secţia de ordine publică dar şi de la rutieră din Sighetu Marmaţiei au oprit mai multe maşini la volanul cărora se aflau doamne şi, în loc să verifice actele sau să dea amenzi, au oferit flori.

Din partea Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban la acţiunea de ieri au participat şeful Biroului de Ordine Publică comisarul şef Vasile Tepei, agentul şef Olteanu Simion, agentul şef Szekely Robert şi agentul şef Bledea Vasile. Iar din partea Poliţiei Rutiere au împărţit astăzi flori doamnelor şi domnişoarelor agentul principal Moroz Ioan, Doiciuc Ioan şi Tepei Radu. Din declaraţiile şoferilor "Acţiunea a fost un real succes, iar doamnele au primit cu încântare mesajul transmis de 8 martie.

Şeful Biroului de Ordine Publică Urbana Vasile Tepei ne-a declarat că oamenii legii au trecut cu vederea micile abateri şi au insistat pe partea de felicitări, pentru că doamnele şi domnişoarele de la volan să se simtă de dimineaţă sărbătorite.

Toate doamnele şi domnişoarele oprite în trafic au fost surprinse în mod plăcut de acţiunea poliţiştilor. Poliţiştii au ţinut să le reamintească şoferiţelor vitezomanie că începând de mâine orice abatere va fi aspru sancţionata.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.