VIDEO | Petrecere întreruptă de polițiști

Polițiștii maramureșeni au făcut verificări și în acest sfârșit de săptămână pentru a vedea dacă se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel a fost întreruptă o petrecere de aniversare dintr-un restaurant din Seini.

Duminică, 13 decembrie, polițiștii din Seini s-au sesizat cu privire la desfășurarea unei aniversări în interiorul unui restaurant de pe raza localității.  În urma verificărilor polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor legale privind Legea 55/2020. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

” Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție şi să nu vă expuneți la riscuri. Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viaţa tuturor persoanelor sunt cele mai importante.Suntem și vom fi prezenți pe raza întregului judeţ”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.