VIDEO | Percheziții domiciliare în Maramureș și Bistrița privind infracțiuni la regimul armelor și al munițiilor

În această dimineață, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au descins la locuințele a 6 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni la regimurile armelor și al munițiilor, cinegetic și vamal. Perchezițiile sunt desfășurate în trei localități din județul Bistrița-Năsăud și una din județul Maramureș, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

6 mandate de percheziţii domiciliare au fost puse în aplicare în această dimineață, joi, 30 iulie 2020, de poliţiştii bistrițeni. Ei au descins la locuințele unor persoane din județele Bistrița-Năsăud și Maramureș. Acțiunile se desfășoară în cadrul unui dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, iar persoanele vizate sunt bănuite că, în perioada 2016-2020, ar fi introdus ilegal pe teritoriul României arme și muniții letale care ulterior ar fi fost folosite la acțiuni de braconaj cinegetic.

La percheziții participă polițiști ai Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști, toți  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.