VIDEO | Pentru a doua oară consecutiv, campioana României, CSM Știința Baia Mare, se vede nevoită să nu poată juca un meci din cadrul Cupei României

CSM Ştiinţa Baia Mare a câştigat la „masa verde”. Pentru a doua oară consecutiv, campioana României, CSM Știința Baia Mare, se vede nevoită să nu poată juca un meci din cadrul Cupei României.

După ce în urmă cu o săptămână pe terenul zimbrilor trebuia să joace SCM Timișoara, de data aceasta sportivii băimărenii au făcut deplasarea la Cluj, însă au așteptat la marginea terenului rezultatele testelor Covid-19 ale studenților clujeni. Cum acestea nu au ajuns la timp, oficialii partidei au decis să nu fluiere startul jocului, partida fiind în atare condiții omologată cu scorul de 5-0 pentru formația băimăreană. Până la ultimul meci al zimbrilor din faza grupelor, cel de la Timișoara, programat pentru data de 21 noiembrie, bănățenii vor juca cele două meciuri cu CS Universitatea Cluj, iar în cazul a două victorii finalista ce va fi prezentă pe 28 noiembrie în capitală se va decide în urma meciului direct, SCM Timișoara – CSM Știința Baia Mare.
La fel de interesantă rămâne lupta și în grupa B, acolo unde CSA Steaua București cu trei victorii din tot atâtea meciuri jucate a luat o serioasă opțiune pentru accederea în ultimul act al competiției, singura capabilă să spulbere visul militarilor fiind „buldogii” de la CS Dinamo București.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.