Pensionară păgubită de Electrica

Pensionară păgubită de Electrica

O

O femeie din Sighetu Marmatiei s-a trezit că are de plătit datorii foarte mari pentru facturi la curent, acumulate de ani de zile. Totul a început în anul 2002 cand femeia a incheiat un contract de vanzare a unei garsoniere, dar nu a comunicat societatii Electrica ca nu mai este proprietara imobilului respectiv. De atunci noul proprietar nu si-a achitat toate facturile la Electrica, iar pentru a-si recupera restantele, Societatea Electrica a pus poprire pe pensia femeii reclamante.

Sigheteanca a vandut in anul 2002 o garsoniera din cartierul Cuza Voda a municipiului Sighetul Marmatiei. Actul de vanzarea a fost legal inregistrat, insa femeia a omis sa treaca pe la societatea Electrica pentru a comunica faptul ca nu mai este proprietara  garsonierei. Nici noul proprietar nu a comunicat societatii furnizoare de energie electrica variatia produsa. Acesta din urma nu a platit facturile, iar femeia, fara sa fie informata a fost data in judecata de societatea Electrica. Procesul a durat cativa ani buni, insa femeia nu a fost instiintata de acest lucru, desi continua sa traiasca in aceeasi localitate. Toate au iesit la iveala in anul 2010 cand femeia s-a trezit cu poprire pe pensie.
Pensionara pagubita a cerut explicatii societatii Electrica insa aceasta a fost invitata sa ceara despagubiri noului proprietar. Femeia este disperata si sustine ca i s+a facut o nedreptate iar cu putinii banuti cati i+au mai ramas nu poate supravietui.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.