VIDEO | Patru zimbri convocați la naționala de rugby 7

Naționala de rugby 7 a României s-a reunit în vederea abordării primei etape a Grand Prix Seriei, eșalonul de elită continental. Din lotul care va participa la aceaste competiții fac parte și 4 sportivi de la CSM Știința Baia Mare.

Pentru cele trei jocuri ale grupei A din zilele de 22 și 23 iunie de la Moscova contra Irlandei, Franței respectiv Italiei, Danie de Villiers antrenorul sud-african al României, are la dispoziție un lot format din 21 de jucători, 4 provenind de la campioana României, CSM Știința Baia Mare: mijlocașul la grămadă Alexandru Țiglă, precum și cele trei aripi, tonganul Sikuea Taliauli, Adrian Marian Apostol și Ionuț Botezatu.

Alături de cei patru zimbri din lot mai fac parte 7 componenți ai Clubului Sportiv Municipal București, 3 de la Timișoara Saracens, 2 de la Sport Club Municipal Gloria Buzău și câte unul de la Clubul Sportiv Dinamo București, Centrul Național Olimpic Pentru Tineret., Colegiul Tehnic ”Dinicu Golescu” respectiv Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

SURSA: rugbybaiamare.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.