Apelul deputatului Duruș către parlamentarii puterii

România are nevoie de un alt guvern, de un nou prim-ministru, care să fie interesat să conducă țara, nu să câștige bătălia internă în PSD. Este clar pentru oricine că Guvernul Dăncilă nu mai poate să guverneze. Miniștri sunt dezbinați. Nu mai trag la aceeași căruță. Fiecare își urmărește propriul interes!

Astăzi, împreună cu toți parlamentarii USR, voi vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului PSD-ALDE. Românii s-au convins, după aproape trei ani de guvernare, că promisiunile din 2016 au fost o mare minciună. Scoli, spitale, autostrăzi…un mare ZERO. Politica „socială” de cumpărare de voturi, prin creștere de pensii și salarii la bugetari, a fost praf în ochi. În termeni reali, puterea de cumpărare a scăzut. O spun datele INS. În fapt, singurii avantajați de politica guvernului au fost clasele privilegiate, deținătorii de pensii speciale.

Acest guvern Dăncilă trebuie să plece urgent și această guvernare PSD-ALDE trebuie înlăturată. Ne-am săturat de tot prăpădul pe care l-a făcut în România.

O guvernare anti-europeană și de #nimic, care:

– a îndatorat țara pe zeci de ani;

– a măcelărit toate legile justiției, doar de dragul baronilor;

– a eliberat sute și mii de tâlhari, violatori, criminali;

– a compromis România pe plan extern;

– a încercat să subjuge orice instituție a statului, de la Jandarmerie până la televiziunea publică;

– a lovit în mediul de afaceri și au destabilizat sectorul fiscal;

– are cele mai mici investiții publice din ultimii 10 ani;

– ne-a adus scumpiri de la cartofi la benzină;

– cel mai grav: și-a bătut propriii cetățeni și i-a umilit, i-a călcat în picioare, prima dată cu bocancii lui Carmen Dan, iar apoi cu Meleșcanu.

Votul din 26 mai a fost unul de cenzură la adresa PSD-ALDE. Parlamentarii sunt în slujba poporului. Sper ca aleșii din Maramureș au înțeles mesajul alegătorilor și își vor lua mâna de pe acest guvern toxic.

Biroul comunicare, Cabinet parlamentar Vlad Emanuel Duruș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.