VIDEO | Patru medalii de aur pentru sportivii de la Clubul Kamiza Do, la Cupa Campionilor Europeni la Karate

Un lot de 11 sportivi ai Clubul Kamiza Do din Sighet, coordonat de antrenorul Sorin Halici, a participat cu succes la cea de-a 11-a ediție a Campionatului Cupa Campionilor Europeni la karate care a avut loc la Cluj în perioada 12-13 decembrie 2020. Nu mai puțin de patru medalii de aur au încununat succesul micilor campioni.

Din cei 11 sportivi participanți, 8 au fost medaliați, iar ceilalți 3 sportivi, s-au clasat aproape de podium. 4 medalii de aur, 3 de argint și 4 de bronz, au obținut sportivii Clubului Kamiza Do. Veronica Mihnea a reușit un rezultat remarcabil, obținând 2 medalii de aur, la categria ei, Iasmina Opriș a fost premiată și ea cu o medalie de aur, Daniel Matisan a obținut și el o medalie de aur  și una de argint.  Luca Pop, a primit o medalie de argint, Andrei Gavriș Todinca a reușit să obțină o medalie de argint  și una de bronz.

Teodora Miculescu, un bronz, la fel și Rareș Lungu și Tudor Ulici. Maria Matisan, Denis Beseneiy și Octavian Ulici au fost și ei aproape de podium.Succesul acesta vine după o absență de doi ani de la competiții a sportvilor de la Kamiza Do, în condițiile în care din lotul sighetean au  lipsit sportivi de marca, foști campioni mondiali, europeni, printre care Carina Ardelean, Lucas Ardelean, Cosmin Repa, Cezar Prepelea, Andrei Prepelea.

Clubul s-a clasat pe locul 9 in competiție din 28 de cluburi participante. Federația Română de Karate WUKF condusă de prof. Dr.ing Liviu Crișan a facut posibilă desfășurarea campionatului în cele mai bune condiții având în vedere restricțiile în această perioadă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.