Panică după ce un sighetean a încercat să arunce o sticlă în căruciorul unui bebeluș

Panică în Sighetu Marmației după ce un bărbat dubios a încercat să arunce o sticlă cu un lichid incolor în căruciorul unui bebeluș. Mama copilului a anunțat incidentul pe un site de socializare. Incidentul a avut loc în 16 octombrie în centrul civic al orașului.

”Atenție, mămici! Un individ a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiței mele de 7 luni. L-am observat prima dată peste drum de Școală de muzică mi-a părut dubios, l-am evitat și am traversat stradă, s-a ținut după mine,  s-a apropiat de cărucior încercând să arunce spre cărucior cu o sticlă, avea și o furculiță și un CD în cealaltă mâna, l-am observat ce intenționează să facă și i-am cerut să plece amenintândul că o să chem poliția, s-a îndepărtat cu greu amenințându-mă și înjurându-mă, ulterior s-a ținut după mine. În tot acest timp nu am întâlnit nici un echipaj de poliție, locală, ordine publică, nimic. Orașul nostru este împânzit mai nou de nebuni, cerșetori și persoane dubioase. Autoritățile locale ar trebuii să se sesizeze și să ia măsuri. Întreb și eu Poliția Locală este doar pentru a pune amenzi de parcare? Eram prea panicată că să sun la 112 sau că să fac o poză individului, nu știam cum să-mi protejez copilul, cum să plec din jurul lui, să scap de el”, a scris Ileana Giurgi pe un site de socializare.

Mai multe persoane s-au alarmat după acest incident și au cerut autorităților să ia măsuri.

”Sa ne fereasca Dumnezeu, nu mai putem ieși la plimbare cu copilașii din cauza unui individ. Ar trebui sesizate autoritățile, să facă ceva cu el, să-l duca unde e locul lui”, a scris o femeie.

Polițiștii sigheteni s-au autosesizat în acest caz.

”În urma postării pe o rețea de socializare a unei fotografii cu un bărbat care ar fi amenințat o femeie ce se plimba cu căruciorul în care se afla fetița sa, polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu și au desfășurat verificări pentru identificarea victimei, a bărbatului și stabilirea cu exactitate a ce s-a întâmplat. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din Sighetu Marmației, a fost dus la sediul poliției pentru audieri”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Polițiștii au dispus internarea bărbatului la spitalul din Sighet, iar cercetările continuă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.