VIDEO | Păduri sufocate de gunoaie

Gunoi menajer, pet-uri și materiale de construcție depozitate la baza copacilor, aceasta este imaginea pe care o întâlnim în tot mai multe păduri din județul Maramureș. Un astfel de dezastru ecologic generat de nepăsarea multor cetățeni a fost găsit și într-o pădure de pe Valea Vișeului.

Un maramureșean a postat pe un site de socializare un filmuleț în care se pot observa deșeuri împrăștiate pe o suprafață mare de pădure.

”Toți ne plângem și dăm vina pe cei care ne conduc, pe consilieri, primari, minștri, premier, președinte, ca sunt hoți si nu fac nimic.Dar uitați-va bine ce facem noi, daa noi, localnicii localității Valea Vișeului…Noi care ne credem „PERFECȚI” si „CORECTI”. Ce e cel mai dureros din toată treaba asta e că, toată mizeria aia se scurge în râul Vișeu. Iar de acolo? De acolo Boli, Infecții, Covid și așa mai departe… Eu atâta pot să spun… SĂ NE FIE RUȘINE! CHIAR NE MERITĂM SOARTA!”  a scris bărbatul pe un site de socializare.

Deşi de cele mai multe ori sunt avertizaţi de indicatoare că amenda pentru abandonarea gunoaielor îi poate costa scump, mulţi indivizi n-au nicio problemă în a debarasa deşeurile în mijlocul naturii.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.