Ovidiu Nemeş ales Vicepreşedinte TNL pe ţară

Ovidiu Nemeş ales Vicepreşedinte TNL pe ţară

Peste 5000 de tineri liberali s-au reunit sambata la Bucuresti la Conferinta Nationala TNL pentru a-şi alege noua conducere. La evenimentul TNL au participat şi liderii PNL, Crin Antonescu, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, vicepreşedinţii Varujan Vosganian, Daniel Chiţoiu, europarlamentarii Adina Vălean şi Ramona Mănescu. Din Maramureş a fost prezent preşedintele PNL Sighet, Ovidiu Nemeş.
Președintele Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, a declarat de la tribuna Conferinţei Naţionale a Tineretului Naţional Liberal reunită la Romexpo, că este și va rămâne un om de dreapta. Liderul PNL i-a criticat pe Băsescu, Boc, Macovei, Pleşu și Tismăneanu, precizând că nu poate accepta lecții de anticomunism de la aceștia. Potrivit președintelui PNL, zi de zi se administrează românilor ,,porții zdravene de otravă de către o propagandă care este puternică, bogată, inventivă, care nu are bariere ale ruşinii, ale bunului simţ sau ale respectului pentru adevăr”. Antonescu a precizat că este vorba de ,,otrava calomniei, otrava deznădejdii, otrava falselor diferenţieri" administrată de propaganda actualei puteri. Aceasta încearcă discreditarea imaginii PNL prin acuzații false potrivit cărora partidul s-a deplasat spre stânga, Uniunea Social Liberală fiind una socialistă, de stânga, comunistă.  Președintele liberal a motivat alianța cu PSD, declarând că aceasta este în avantajul românilor. ,,Am pus bazele unei alianţe politice complicate. O alianţă grea din foarte multe motive, dar vă cer dvs., tututor, aşa cum îmi cer şi mie în fiecare zi să nu uitați că am făcut această alianţă nu împotriva lui Traian Băsescu, nu pentru PNL, nu pentru celelalte două partide, ci am făcut-o pentru ca milioane de români să aibă o alternativă”, a spus Antonescu.
Cei 810 delegaţi TNL din toate filialele l-au reales, cu 773 de voturi "pentru", pe Florin Alexe în funcţia de preşedinte al tinerilor liberali. Au fost exprimate 793 de voturi, dintre care 773 "pentru", iar 20 anulate.
Delegaţia maramureşeană a TNL a fost condusă de preşedintele PNL Sighet, Ovidiu Nemeş care a fost ales vicepreşedinte TNL România şi face astfel parte din Biroul Permanent de Conducere al TNL.
Conferinta s-a încheiat cu un marş TNL, sub egida "În lupta cu Puterea!". În faţa Palatului Victoria, tinerii liberali au depus câte o ţeapă pentru fiecare parlamentar al puterii şi membru al Cabinetului Boc, în semn de protest faţă de guvernarea portocalie, care reprezintă ruşinea României, şi faţă de ţepele pe care actualii guvernanţi le-au dat milioanelor de români.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.