VIDEO | Oferte turistice pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă

Oferte diverse pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă. La prețuri rezonabile, agențiile de turism au scos pe piața oferte spre destinații exotice, cum ar fi Egiptul, Tanzania sau Zanzibar. În țară, turiștii se orientează și spre Maramureș, dar și spre stațiuni balneo climaterice, cum ar fi Stațiunea Felix.

Pentru cei care și-au păstrat zilele de concediu pentru ultima lună din acest an, agențiile de turism vin cu oferte diverse.

Dacă e să ne referim la perioada imediat următoare, încă putem vorbi de stațiunile balneo pe care turiștii noștri în general le cam cunosc, sau, dacă cineva dorește să meargă și afară, se poate merge liniștit în Egipt, este plecare din Cluj în continuare. Prețurile sunt rezonabile. În Egipt ajungi în trei ore, e cald, apa este în continuare caldă. Este o destinație chiar și pentru Revelion. Sunt oferte pentru opt nopți de cazare, cu all inclusive, la hotel de cinci stele, de 1280 de euro, pentru două persoane, un preț foarte bun față de alți ani”, spune Daniela Grigorescu, directorul agenției de turism Mara International Tour, din Baia Mare.

Tot pentru sărbătorile de iarnă și în Maramureș și în țară, mai sunt locuri disponibile atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion, Pentru cine dorește totuși să plece de acasă, operatorii de turism le oferă soluții.

În stațiunea Felix sunt locuri și la hoteluri de patru și cinci stele. Un pachet de patru nopți de cazare, cu demipensiune, cu masa specială de Revelion inclusă, prețurile încep de la 1800 de lei pentru două persoane, la patru stele, în jur de 2100, iar la cinci stele, la 3000 de lei”, arată Daniela Grigorescu.

Pentru cei care se gândesc să plece mai departe, există oferte care mai de care mai exotice.

Există charter cu zbor direct din București pe Maldive, se poate zbura și în Zanzibar, Tanzania, o destinație unde vă așteaptă plaje cu nisip alb și un peisaj foarte exotic și foarte apreciat de turiști. Nu este obligatoriu testul, este doar recomandat. Dacă vrem mai aproape, putem opta pentru Turcia, unde un sejur începe de la 1200 de euro, pentru cinci nopți, pentru două persoane”, precizează Daniela Grigorescu.

Se pot face și pachete personalizate în funcție de prezența  restricțiilor sau de absența acestora.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.