VIDEO | Nu trece nicio zi fără noi cazuri de coronavirus înregistrate în județul Maramureș

Nu trece nicio zi fără noi cazuri de coronavirus înregistrate în județul Maramureș. În ultimele 24 de ore au fost confirmate în județul nostru 21 de cazuri noi iar numărul deceselor a ajuns la 56. La nivel național astăzi au fost raportate 1.060 de cazuri noi de COVID-19 din 20.479 de teste efectuate. 

În ultimele 24 de ore alte 58 de decese au fost înregistrate în România din cauza infecției cu coronavirus dintre care 2 decese la persoane sub 29 de ani. La terapie intensivă sunt internați 490 de pacienți. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 732 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În județul Maramureș la TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv nerespectarea regulilor de organizare a unui eveniment privat care sunt în verificarea de către instituțiile abilitate.

S-au verificat peste 20 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.