VIDEO | Ne apropiem de pragul de 5000 de noi cazuri de COVID-19, în doar 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost raportate 4.902 cazuri noi de COVID-19, din 34.466 de teste efectuate, cel mai mare număr de îmbolnăviri și de decese de la începutul pandemiei. Crește și numărul deceselor cauzate de infecția cu noul coronavirus și atinge un nou record de la începutul pandemiei. Într-o singură zi au fost raportate 98 decese. La terapie intensivă sunt internați 778 de pacienți COVID. Și în Maramureș s-a înregistrat un nmăr record de noi cazuri, cu un număr de 128 persoane confirmate în ultimele 24 de ore.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea a trei elevi infectați cu SARS-CoV-2 de la Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” Baia Mare.

Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat și a elevilor.

”S-a procedat la dezinfecția unității de învățământ. Cursurile la unitatea de învățământ sunt suspendate pentru o perioadă de 14 zile și se vor desfășura exclusiv online.

Reiterăm, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru”, precizeză CJSU Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.