Moțiunea semnată de USR, sfârșitul Guvernului Dăncilă. Duruș:  „România s-a eliberat”

Moțiunea semnată de USR și de celelalte partide din opoziție a trecut. Guvernul PSD a lui Dăncilă este istorie și intră în istorie ca fiind cel mai slab și distructiv guvern pe care l-a avut România. S-a remarcat doar cu promisiuni neonorate, după cum a spus de la tribuna Parlamentului Dan Barna, președintele USR și candidatul Alianței USR Plus la președinția României. Nu s-a finalizat nicio autostradă din cele 13 promise. Nu s-a construit niciun spital regional din cele 8 cuprinse în programul de guvernare cu termen de finalizare în 2020. S-au promis 2500 de creșe și grădinițe, dar sunt gata doar 45. În schimb, prin recursul compensatoriu 22.000 de infractori (asasini, tâlhari, violatori) au fost eliberați.

Deputatul USR Vlad Emanuel Duruș, vicepreședintele Camerei Deputaților, a votat la vedere pentru demiterea Guvernului Dăncilă. „România s-a eliberat, după trei ani de, de o greșeală a istoriei. Dăncilă nu a putut tranzacționa, cu funcții și bani publici, suficiente voturi. Inclusiv unii membri PSD au înțeles că țara a fost dusă pe marginea prăpastiei și în acest moment este nevoie de „chingi” puternice pentru a nu o lăsa să se prăbușească.

Am văzut colegi care au venit să voteze moțiunea de pe patul de spital. Au vrut să pună punct unei perioade triste pe care a traversat-o România, care a început cu OUG 13. O gașcă a confiscat țara. Până la moțiunea de ieri!

USR dorește un guvern de tranziție care să pregătească alegeri anticipate. Noi nu ținem de scaune. Mergem în fața poporului. Doar el trebuie să hotărască și să dea legitimitate unui Guvern”, a spus Vlad Emanuel Duruș.

Biroul comunicare, cabinet parlamentar deputat Vlad Emanuel Duruș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.