VIDEO | Minaur începe returul pe teren propriu, cu Turda

Vineri și sâmbătă se vor disputa jocurile primei etape din retur în seria a 5-a din Liga a 3-a de fotbal. Fotbaliștii de la CS Minaur vor întâlni pe teren propriu pe Sticla Arieșul Turda, o echipă incomodă, aflată în prima jumătate a clasamentului.

Minaur joacă sâmbătă de la ora 15.00, iar accesul în incinta stadionului “Viorel Mateianu” va fi liber.

”Va fi un meci greu, așteptăm începerea campionatului de destul timp. Ne-am pregătit în cele trei luni foarte bine. Din păcate terenurile sunt puțin impracticabile dar încercăm să ne adaptăm. Va fi un meci dificil cu cei de la Turda datorită stării gazonului, datorită vremii, dar sunt sigur că ne vom acomoda foarte repede și trebuie să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Dorin Toma, antrenor CS Minaur.

”Avem un meci foarte important sâmbătă, începe returul, sper din tot sufletul să începem cu dreptul, să nu facem pași greșiți din prima etapă. Venim după pregătire și cel mai mult îmi doresc ca cele trei puncte să rămână aici”, a adăugat Paul Batin, atacant CS Minaur.

Minaur Baia Mare a disputat șapte jocuri de pregătire în intersezon și a efectuat un cantonament în Ungaria. Obiectivul echipei este promovarea în Liga a 2-a la finalul campionatului.

|

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.