VIDEO | FOTO | Protest la Baia Mare pentru susținerea Sorinei Pintea

Un protest a avut loc joi seara în Baia Mare pentru susținerea Sorinei Pintea. Zeci de oameni au ieșit în stradă, printre care și familia fostului ministru al Sănătății. Oamenii au scandat mesaje de susținere pentru Sorina Pintea și s-au rugat pentru ea.

Manifestația a avut loc cu o zi înainte ca magistrații să se pronunțe asupra acuzației luării de mită a fostului ministru.

”Am venit să o susțin pe doamna Sorina Pintea, în general știu că nu este vinovată și este bolnavă. La ora actuală ea nu trebuie să stea în București la Poliție, este bolnavă, mai bine ar fi ținută la cel mai bun spital din București”, a spus o băimăreancă.

”Doamna Sorina Pintea a fost pentru noi ca o prietenă. Suferim alături de dânsa, nu putem să ne scoatem din minte și din suflet privirea aia plină … sunt grele cuvintele acum de spus. Dânsa implora să fie înțelească pentru boala pe care o are, să aibă parte de o dreptate în țara asta, de-a avea parte mai mult decât orice criminal și orice răufăcător din țara asta parte de compasiune”, a adăugat o susținătoare a Sorinei Pintea.

În fața Palatului Justiției din Baia Mare cei care au ieșit în stradă ca să o susțină pe Sorina Pintea au spus și o rugăciune.

Această manifestație a avut loc după ce soțul Sorinei Pintea a făcut, joi, un apel disperat legat de starea de sănătate a fostului ministru. „Sorina poate păți oricând ceva ireversibil!”, scrie acesta și acuză autoritățile că soția sa a fost umilită când a fost dusă în cătușe, bruscată și expusă în drumul către policlinica MAI.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.