VIDEO | Minaur Baia Mare a învins la limită Fotbal Comuna Recea, în meciul tur al barajului pentru promovarea în Liga a II-a, cu scorul de 2-1

Minaur Baia Mare a învins la limită Fotbal Comuna Recea, în meciul tur al barajului pentru promovarea în Liga a II-a, cu scorul de 2-1.

Pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare , CS Minaur Baia Mare a câștigat la limită, 2-1 (1-0), meciul tur al barajului pentru promovarea în Liga a II-a, cu ACS Fotbal Comuna Recea.

Minaur Baia Mare, mare favorită la promovare a intrat mai bine în meci și a dechis scorul în minutul 16, în urma unei acțiuni personale a fostului jucător de Ligă Națională, Cristi Bud. Cei din Recea forțează egalarea însă până la pauză nu reușesc golul.

În repriza a doua, Lemac înscrie în minutul 67 Minaur și scorul devine 2-0 . Pe final de meci, însă, Florin Andrei,  fluieră penalty pentru oaspeți, însă portarul golgheter Alin Bota apără și înscrie în minutul 84, în poarta lui Balázs Dombrádi.

 Meciul se termină  cu scorul de 2-1 pentru băimăreni, însă meciul decisiv se dispută duminică, 9 august, de la ora 17.30, pe terenul celor de la Recea. 

”Da, se pare că nu ne place să avem liniște. Am avut încă două-trei ocazii foarte mari. În repriza a doua am reușit să ne stabilizăm mult mai bine echipa în teren și am făcut acel 2-0, dar din păcate, niște greșeli superficiale, niște greșeli în lanț, lovitura noastră liberă, 11 metri. Trebuie să ne analizăm mai mult jocul. Avem un avans și vom profita de acest lucru. Urmează două jocuri aprige, cu două echipe foarte bune. Avem timp să ne corectăm până atunic greșelile”, spune Dorin Toma, antrenor CS Minaur. .

”Este o înfrângere cu 2-1, având în vedere această dublă manșă, contează foarte mult acest gol. Sunt ambele două echipe echilibrate, o greșeală, două, pot decide un joc. În rest, jocul a fost foarte echilibrat, frumos, ambele echipe au jucat, s-au dăruit. Una dintre aceste echipe va fi în B, care va merita acest lucru, vom vedea duminică”, spune Ciprian Danciu, antrenor ACS Recea.

”Au fost două reprize total diferite. În a doua repriză ne-am revenit, dar a  venit acea greșeală și ne-a costat. Vom avea un meci foarte greu în continuare. Șansele de promovare sunt 50-50. Avem un mic avanaj, prin acest meci câștigat acasă. Noi nu suntem o echipă care să ne apărăm un rezultat. Sper să fim cei care vom promova, să jucăm mai bine, să avem posesie, va fi un meci greu, oricum”, spune Paul Batin, jucător la CS Minaur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.