VIDEO | Miercuri se joacă derby-ul Ligii Florilor, Minaur – CSM București

Marți și miercuri, în sala “Dumitru Popescu Colibași” din Brașov sunt programate jocurile etapei a 7-a din Liga Florilor MOL la handbal feminin. Se vor juca doar șapte partide, a opta fiind anulată, după ce echipa Crișul Chișineu Criș și-a încetat activitatea.

În această etapă, a șaptea, se va disputa derby-ul Ligii Florilor, între singurele două echipe care nu au cunoscut până acum înfrângerea în campionat. CS Minaur și CSM București sunt despărțite de două puncte, echipa bucureșteană având maximum de puncte, în timp ce echipa din Baia Mare are o remiză și cinci victorii.

Jocurile dintre Baia Mare și CSM București, de când aceste două echipe au obiective comune sau măcar apropiate, au fost mereu interesante și pline de neprevăzut. Se preconizează și acum un meci de calitate, fără probleme de arbitraj, între două echipe europene de bună calitate.

Echipa băimăreană se află deja la Brașov. Nu au făcut deplasarea trei dintre jucătoare, toate accidentate (de mai mult și pentru mai mult timp): Mikaela Massing, Helena Rysankova și Angela Cioca. Jucătoarea braziliană Karoline de Souza se află în Baia Mare, iar conducerea clubului face toate diligențele necesare pentru ca fosta campioană mondială să poate obține cât mai repede dreptul de joc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.