Membrii PNL, filiala Sighet, si-au prezentat bilantul activitatii din ultima perioada

Membrii PNL, filiala Sighet, si-au prezentat bilantul activitatii din ultima perioada

 Ieri la sediul filialei sighetene a PNL a avut loc o conferinta de presa in care liderii organizatiei au trecut in revista activitatea politica din ultima perioada. La conferinta de presa au fost prezenti presedintele filialei sighetene a PNL Ovidiu Nemes, presedintele departamentului de comunicare Nicolae Iuga, Dana Onita Ivascu vicepresedintele departamentului de comunicare, Mihail Podascu membru PNL, dar si consilierii locali Tivadar Ioan, Oros Alexandru, si Anisoara Mihali.
 In cadrul intalnirii cu presa s-au discutat trei aspect importante: viziunea PNL si implicit a USL asupra programului educational si economic in perspectiva alegerilor din 2012, activitatea consilierilor locali PNL Sighet, dar s-a prezentat si calendarul actiunilor politice initiate si organizate de catre PNL Sighet.
 Presedintele PNL Sighet Ovidiu Nemes a punctat cateva din viziunile economice si politice comune ale PNL si USL printre care reducerea fiscalitatii, dar si restructurarea si un control mai riguros al institutiilor.
 In a doua parte a intalnirii consilierii locali pnl-isti si-au prezentat bilantul activitatii din ultima perioada si problemele cu care se confrunta la nivel de administratie publica locala.
S-a luat in discutie si problema Festivalului de Datini si Obiceiuri care din cauza lipsei banilor era pe punctul sa fie amanat.
Presedintele PNL Sighet Ovidiu Nemes a precizat ca se va implica personal in rezolvarea acestei probleme mentionand ca nu ne permitem sa pierdem un festival de o asemenea amploare si cu o traditie de peste 40 de ani. Acesta a mai specificat  ca mai multi cetateni  si-au anuntat déjà dorinta de a sprijini pe viitor aceasta manifestare din punct de vedere financiar.
Totodata, presedintele PNL Sighet, Ovidiu Nemes a precizat ca in ciuda carcotelilor venite din partea celorlalte partide, care unele isi deschid sediile doar in preajma campaniilor electorale, filiala sigheteana a PNL va continua sa aiba o activitate intense.
 Membrii PNL Sighet si-au luat angajamentul la finalul intalnirii de a tine la curent presa cu activitatile pe care le desfasoara. Un alt scop al acestor conferinte, spun membrii PNL, ar trebui sa fie si gasirea unor solutii pentru problemele existente la nivelul comunitatii sighetene.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.