Mașini furate în străinătate recuperate de lucrători ai ITPF Sighet

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au descoperit la controlul de frontieră două autoturisme care figurează în bazele de date ca fiind căutate de către autoritățile din Italia și Belgia.

În 10 august., la Punctul de Trecere al Frontierei Petea s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră doi cetățeni români. Primul, în vârstă de 25 de ani, conducea un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Italia, iar al doilea, de 31 de ani, un autoturism Kia, înmatriculat în Franța.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismele în cauză erau semnalate ca fiind căutate de autoritățile din Italia și Belgia.

Autoturismele, în valoare totală de 113.800 lei (Jaguarul în valoare de 94.000 lei și Kia în valoare de 18.800 lei) au fost indisponibilizate la sediul Punctului de Trecere al Frontierei Petea, iar poliţiştii de frontieră efectuează, în ambele cazuri, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.