VIDEO | Mașină de lux incendiată în Sighetu Marmației. Se oferă recompensă pentru găsirea făptașului

O mașină de lux a fost incendiată în Sighetu Marmației, pe strada Piața 1 Decembrie 1918, în noaptea de vineri spre sâmbătă. La fața locului s-au deplasat pompierii dar și polițiștii sigheteni care au demarat o anchetă pentru a-l identifica pe făptaș.

Potrivit ISU Maramureș focul a distrus elementele combustibile din compartimentul motor, dar și interiorul autoturismului. De asemenea, încă două autoturisme parcate în apropiere au fost afectate de incendiu.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat autoturismul în cauză, al cărui proprietar este o femeie de 39 de ani din municipiu.  Incendiul s-a extins și la două autoturisme din apropiere provocând pagube proprietarilor. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș prejudiciul cauzat de incediu este de aproximativ 34.000 de euro. Cauza producerii evenimentului este în curs de stabilire. Incendiul a fost localizat și lichidat de către pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Proprietara autoturismului oferă recompensă de 10 000 de euro persoanelor care pote oferi informații pentru găsirea vinovatului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.