VIDEO | Maramureșean cercetat pentru trafic de droguri într-un dosar care s-a lăsat cu percheziții

Polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii DIICOT din Oradea au destructurat o rețea de criminalitate organizată specializată în trafic de droguri de risc și au desființat o cultură de canabis indoor. 4,5 kilograme de canabis au fost confiscate. În acest caz a fost implicat și un maramureșean.

Miercuri s-au făcut 5 percheziții domiciliare în Oradea, pentru documentarea și probarea activității infracționale a cinci persoane de 23, 21, 20, 20, respectiv 15 ani, din Oradea și din Baia Mare, bănuite de trafic intern de droguri de risc.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, într-o locație închiriată de membrii grupării a fost descoperită o cultură indoor, formată din 25 de plante de canabis, amenajată într-un cort special.În urma recoltării materiei vegetale, a mugurilor și a inflorescențelor de pe aceste plante, au rezultat 4,5 kg. de cannabis.

De asemenea, în urma perchezițiilor au mai fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor 5  comprimate de ecstasy, 2 grame de canabis uscat, aparatura logistică necesară înființării culturii de cannabis, respectiv un cort special, lămpi LED, ventilatoare, filtru de carbon, fertilizatoare și 1.300 de lei.

Cele cinci persoane au fost prezentate procurorului D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Oradea, iar în urma audierilor, față de trei dintre acestea a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore. Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale a persoanelor implicate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.