Maramureş: Produse luate cu „împrumut” din supermarketurile din Baia Mare şi Sighet

Maramureş: Produse luate cu „împrumut” din supermarketurile din Baia Mare şi Sighet

Jandarmeria Maramureş a fost sesizată telefonic despre faptul că doi bărbaţi au sustras produse din incinta a  două supermarketuri situate în municipiile Baia Mare, respectiv Sighetu Marmaţiei.

La faţa locului s-au deplasat echipajele de jandarmerie ce acţionau pe raza fiecărui municipiu identificându-i pe  Ioan P. de 54 de ani, din Bârsana şi pe Alexandru C. de 19 ani din Bistriţa, care sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, fapte prevăzute şi  pedepsite de art. 208, 209 alin. 1 lit. e, Cod Penal.
Ioan P. a intrat în magazin, şi-a umplut coşul de cumpărături cu produse nealimentare dar, dându-şi seama că nu are suficienţi bani, s-a îndreptat în zona porţilor ,,Acces clienţi” şi a trecut de acestea cu produsele neachitate.
Alexandru C. şi-a aşezat în coş produse alimentare şi a ascuns în buzunarul hainei o pereche de căşti audio. La casele de marcat, şi-a achitat produsele din coş dar "a uitat" de cele puse în buzunar. La ieşirea din supermarketuri, cele două persoane au fost oprite de către personalul de pază al magazinelor şi conduse în camera de odihnă până la sosirea jandarmilor. Dosarele cu actele de constatare întocmite au fost predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare respectiv Sighetu Marmaţiei, pentru continuarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.