VIDEO | Manevre de prim ajutor la un accident de circulație care a avut loc în Sighet, în zona Big

Un grav accident de circulație a avut loc în Sighetu Marmației, pe strada Bogdan Vodă, în apropierea sensului giratoriu, din zona Big .În evenimentul rutier a fost implicat și un bărbat, care circula în calitate de biciclist. Acesta a fost grav rănit. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor.

Azi, la ora 11.30, polițiștii din Sighetu Marmației s-au autosesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Bogdan Vodă din oraș. La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 65 de ani din municipiu care s-a dezechilibrat de pe bicicleta electrică pe care acesta o conducea și a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului care a fost transportat la spital.Motociclistul nu a necesitat manevre de resuscitare. Medicii susțțin că era în stare de șoc.

”Am fost solicitați, prin serviciul unic de urgență 112, să intervenim la un accident rutier care a avut loc pe strada Bogdan Vodă, din municipiu. Victima este un motociclist, care a suferit un traumatism cranian, un hematom facial, cu amnezie retrogradă. S-au asigurat măsurile de prim ajutor și s-a transportat la Compartimentul Primir urgențe Sighet”, spune Sorin Dulugea, șef Serviciu de Ambulanță Sighet.

Polițiștii continuă cercetările.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.