Managerul Spitalului Sighet se mobilizează

Managerul Spitalului Sighet se mobilizează

Ieri vă prezentăm situaţia jalnică în care este spitalul Sighet care risca să rămână fără gaz din cauza datoriilor. Astăzi managerul Ştefanca spune că s a mobilizat şi a plătit ieri o mică sumă către furnizorul de gaz şi a cerut o eşalonare a datoriilor pentru a nu risca sistarea gazului.

Miercuri, Ion Ioniţă directorul societăţii furnizoare de gaz ne declară că spitalul Sighet are datorii de zeci de milioane la gaz. Între timp, probabil mobilizat şi de anchetă noastră jurnalistică managerul Ştefanca declară că a plătit o mică sumă din datoriile la gaz pentru ca pacienţii să nu rămână în frig. Managerul Spitalului Sighet ne a declarat telefonic, mai în glumă mai în serios, că ne invită la o saună şi un duş în saloanele din spital. Prin aceasta încercând să sublinieze faptul că este asigurată încălzirea în saloane iar pacienţii se bucură de tot confortul termic de care au nevoie.

Cu siguranţă, nu toţi pacienţii au parte de acest confort având în vedere că exista saloane în spital în care se folosesc radiatoare pe curent pentru încălzire. Sau că anumite grupuri sanitare sunt înfundate şi aproape inutilizabile. Singura secţie reabilitată şi cu care se laudă managerul Vasile Ştefanca este cea de cardiologie lucru pentru care merită toate aprecierile pacienţilor de pe secţie.

În continuare rămâne că viitorii pacienţi ai spitalului să afle de la manager ce planuri are cu cei 5,5 milioane de lei alocaţi de la bugetul local pentru investiţii în spital.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.