VIDEO | Lucrările la rețeaua de gaz din comuna Mireșu Mare, aproape de finalizare

Comunitatea din Mireșu Mare se va putea bucura în curând de confortul unor locuințe încălzite cu gaz metan. Asta pentru că lucrările la noua rețea de gaz sunt aproape de finalizare.

Localnicii din comuna Mireșu Mare pot să-și achiziționeze deja centrale pe gaz, spune primarul Ioan Mătieș. În cel mai scurt timp, aceștia se vor putea racorda la rețeaua de gaz.

Vreau să spun că suntem în ultima etapă de verificare, în satul Tulgheș, Remeți pe Someș, s-a făcut deja o verificare și urmează o ultimă verificare în satul Lucăcești și Nănești, iar pe satul Iadăra, chiar azi a recepționat Comisia de recepție câteva dintre lucrări. Deja cetățenii din comuna Mireșu Mare pot să se intereseze a de centrale și pot să-și ia în serios rorlul de a-și amenaja interioarele pentru a beneficia de acest confort”, menționează primarul comunei Mireșu Mare, Ioan Mătieș.

Până la recepția finală a lucrărilor, mai sunt doar câteva detalii de pus la punct.

Am avut multe modificări și la rețeaua gaz, am intervenit acolo unde s-a dovedit că erau defecțiuni. Din cauza altor lucrări pe care le derulăm, am atins aceste conducte, iar aparatele celor de la E.ON. Gaz pentru verificare sunt ultrasensibile, dacă s-a atins numai un pic cu cupa de la un utilaj acea conductă sau izolație, simt aparatele și acelea trebuie refăcute”, spune Ioan Mătieș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.