VIDEO | Liberalii sigheteni și-au depus candidaturile la Primăria Sighetu Marmației și pentru Consiliu Local

Duminică liberalii sigheteni și-au depus oficial candidaturile la Primăria Sighetu Marmației și pentru Consiliu Local. Daniela Onița Ivașcu, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului Sighetu Marmației și-a prezentat astfel și echipa pe care o propune pentru Consiliu Local.

La înscrierea candidaturilor Daniela Onița Ivașcu a precizat că echipa pe care o propune pentru Consiliu Local este alcătuită din oameni bine pregătiți și care excelează în domeniile de activitatea în care activează.

”Împreună cu echipa PNL Sighetu Marmației am mers astăzi să înscriem oficial candidaturile la Primăria Sighetu Marmației și pentru Consiliu Local. În primul rând vreau să mulțumesc și să îmi exprim recunoștința pentru cei 5861 de sigheteni care au semnat pe listele de susținători pentru înscrierea candidaturilor noastre. Acest lucru reprezintă o încurajare pentru noi și ne determină să mergem mai departe în această campanie electorală în care cotăm pe voi, locuitorii municipiului Sighetu Marmației. Cu toții ne dorim o schimbare în orașul nostru iar noi suntem pregătiți și determinați să facem această schimbare în bine de care avem atâta nevoie. Sunt convinsă că implicarea va face diferența în Sighetu Marmației. Se poate face și în Sighet o altfel de politică, o politică a bunului simț, o politică constructivă și în folosul cetățenilor”, a precizat Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighet și candidat pentru Primăria Sighetu Marmației.

După înscrierea candidaturilor președintele PNL Sighet, Daniela Onița Ivașcu, a precizat că își dorește o campanie electorală decentă și bazată pe proiecte pentru Sighetu Marmației.

” Îmi doresc o campanie electorală decentă, o campanie electorală bazată pe proiecte pentru Sighetu Marmației și la finalul acestei campanii electorale să câștige cel mai bun. Noi ne concentrăm pe proiectele pe care le-am gândit pentru orașul nostru și vă asigur că echipa PNL Sighetu Marmației este alcătuită din oameni bine pregătiți care excelează în domeniile lor de activitate.Să fie într-un ceas bun această candidatură, să fie de bun augur, am ales o zi de duminică și sunt convinsă că cineva acolo sus ne iubește și pe noi dar și pe locuitorii municipiului Sighetu Marmației pentru că, cu siguranță, sighetenii merită mai mult decât au în prezent”, a adăugat Daniela Onița Ivașcu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.