VIDEO | CS Minaur a câștigat ambele partide cu Iuventa Michalovce

Vineri și sâmbătă, echipa feminină de handbal a CS Minaur a disputat două jocuri de pregătire cu Iuventa Michalovce. Băimărencele au câștigat ambele partide jucate cu campioana Slocaviei.

Primul dintre acestea s-a jucat vineri seara, echipa CS Minaur reușind să se impună cu 33-23, chiar dacă o bună parte din zi a fost pe drum. Mai apoi, sâmbătă, CS Minaur a jucat un al doilea meci cu Iuventa, câștigat și acesta cu 29-22. Era programat și un al treilea meci, cu echipa poloneză SPR JKS Jaroslaw, dar acesta n-a mai avut loc, fetele de la Minaurrevenind acasă după meciul al doilea.

”Au fost două jocuri de pregătire după o perioadă foarte lungă. Din cauza faptului că în România încă nu se pot organiza meciuri, nici măcar de pregătire am ales această variant de a pleca în străinătate și am obținut o aprobare din partea Ministerului de Interne din Slovacia pentru a nu sta în izolare 14 zile. Am avut aprobarea să intrăm în Slovacia 2 zile astfel că am reușit să jucăm 2 meciuri cu campioana Slovaciei, Iuventa Michalovce, și am câștigat ambele meciuri, primul la diferență de 10 goluri iar al doilea la diferență de 7 goluri. Din păcate adversara nu prea s-a ridicat la nivelul așteptărilor, se pare că sunt niște probleme la Michalovce, o jucătoare, căpitanul echipei a rămas însărcinată și nu a jucat, alte două jucătoare din naționala Ucrainei sunt accidentate astfel că replica echipei din Slovacia a fost destul de slabă”, a declarat Daniel Kotecz, director sportiv CS MINAUR, secția handbal fete.

Interesant este că mezina lotului, Oana Borș, a fost principala marcatoare a echipei noastre în ambele meciuri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.