La trei accidente și la trei incendii au intervenit pompierii în ultimele 24 de ore

Pompierii militari maramureșeni au intervenit în ultimele 24 de ore la 6 situații de urgență. În trei cazuri a fost vorba de incendii, iar în celelalte de accidente

Pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Fărcașa au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 0,15 hectare de vegetație uscată în localitatea Sârbi. Militarii băimăreni au intervenit, alături de S.V.S.U. Seini, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Focul a distrus circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn, 500 kg de fân și 1 metru cub de lemn de foc. Tot pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o centrală termică dezafectată. Au ars 150 kg de deșeuri textile și lemnoase.

Detașamentul de pompieri Baia Mare a fost solicitat să intervină în cazul unui accident rutier pe bulevardul București 146. Din fericire nu au rezultat victime. Puțin mai târziu, Punctul de Lucru Șomcuta Mare a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Satulung. Trei persoane au fost transportate la spital. Garda de Intervenție Borșa a fost solicitată să intervină la un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată. După ce a fost scoasă din autovehicul, victima, de 20 de ani, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.