La cumpărături, dar fără bani

La cumpărături, dar fără bani

În urma unei sesizări primite din partea personalului unui supermarket situat pe str. George Coşbuc din Baia Mare, la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş, cu privire la faptul că o persoană a sustras produse din incinta magazinului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a identificat-o pe Carmen B. de 39 ani, din Baia Mare, ca fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
    În data de 18.04.2011, în jurul orei 14:30, aceasta s-a deplasat la magazin pentru a face unele cumpărături. De la diferite raioane a luat mai multe produse apoi şi-a dat seama că nu are bani să le achite. S-a dus într-un colţ al magazinului unde a luat cumpărăturile din coş şi le-a ascuns într-o geantă pe care o avea asupra sa, după care la casele de marcat a achitat un iaurt şi un corn de la raionul de patiserie, insă nu şi produsele ascunse în geantă. La ieşirea din magazin a fost oprită de către personalul de pază, până la sosirea jandarmilor.
    Prejudiciul cauzat în sumă de 416,64 lei a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului. Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.