ISU Maramureş oferă daruri copiilor de Paşte

ISU Maramureş oferă daruri copiilor de Paşte

Pompierii sunt alături de cei aflaţi în nevoie şi de sărbători. Reprezentanţi ai  personalului de la reşedinţa I.S.U. şi ai Detaşamentului de Pompieri Baia Mare se vor întâlni astăzi cu copiii din casele de tip familial situate pe străzile Hollosi Şimon şi Ţibleşului din municipiul Baia Mare. Pompierii au pregătit pentru copii produse
alimentare- carne de miel şi toate cele necesare pentru prepararea acesteia, precum şi cozonaci, fructe şi dulciuri pentru cei mici.
Acţiunea este sprijinită financiar de către Asociaţia “Curaj şi Devotament “ a cadrelor din I.S.U. Maramureş şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Secţia Română, Regiunea 4 MARAMUREŞ. O parte dintre copiii de la casa de tip familial de pe strada Ţibleşului sunt cei proveniţi de la casa de tip protejat din Băiţa.
Tot astăzi.pompierii Gărzii de Intervenţie Borşa se vor întâlni cu micuţa de 8 ani din localitate, a cărei casă, situată într-o zonă izolată şi greu accesibilă, a ars într-un incendiu în data de 24 martie 2011. Militarii au pus mână de la mână şi îi vor dărui fetiţei 350 de lei- un mic cadou de Paşte din partea pompierilor.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.