VIDEO | Juniorii III joacă în acest weekend la primul turneu “Valoare” împotriva a trei echipe din județul Timiș

În acest sfârșit de săptămâna este prograt primul turneu din cadrul grupelor “Valoare” la nivel de juniori III. Academia de Handbal Minaur a fost repartizată în a treia grupă, alături de trei formații din județul Timiș, Școala Gimnazială 7 Timișoara, CS Giroc Chișoda, respectiv CSC Moșnița Nouă.

Acestei grupe se alătură LPS Bihor Oradea și Liceul Liviu Rebreanu Turda, adversarele pe care băimărenii le-au întâlnit în seria F. Partidele se vor disputa în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” din Baia Mare.

”Turneul se desfășoară la Baia Mare fiind singura ofertă depusă pentru organizarea acestui turneu, prim turneu valoare, componența lui este cu cele două echipe care au jucat cu noi în grupă, Oradea și Turda, plus 3 echipe din județul Timiș. Sper ca jucătorii să își mențină forma pe care au avut-o până acuma și din punctul meu de vedere o să câștigăm toate cele 3 meciuri din acest turneu valoare. Potrivit regulamentului Federației Române, în partea de ofertare a organizării turneelor, în momentul în care mai există încă o ofertă de la un alt oraș sau un alt club care dorește să organizeze tuneul valoare 2, atunci o să mergem să jucăm acolo. Dacă nimeni nu ofertează acel turneu, noi suntem dispuși, și chiar am făcut déjà o ofertă ca și al doilea turneu valoare să fie tot la Baia Mare”, a declarat Vasile Viman, președinte executiv Academia de Handbal Minaur.

Academia de Handbal Minaur ocupă prima poziție la startul acestei grupe “Valoare” cu 23.5 puncte, fiind urmată de CS Giroc Chișoda cu 17.5 puncte, respectiv Școala Gimnazială 7 Timișoara cu 15 puncte. Locurile 4, 5 și 6 sunt ocupate de LPS Bihor Oradea (14.5 puncte), CSC Moșnița Nouă (9.5 puncte) și Liceul Liviu Rebreanu Turda (3 puncte).

Echipele clasate pe locurile 1 și 2, și cele mai bune 2 echipe clasate pe locurile 3 din cele 3 grupe valoare se vor califica la Turneul Final.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.