ISU Maramureș a organizat un concurs cu teme de protecție civilă

În contextul activităților desfășurate cu ocazia Zilei Protecției Civile din România Protecției, sărbătorită în fiecare an în data de 28 februarie, ISU Maramureș a organizat un concurs cu teme de protecție civilă. Competiția a fost destinată elevilor, iar în concurs s-au înscris patru echipe din cadrul liceelor băimărene.

Competiția a fost organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș împreună cu Inspectoratul Școlar Județean, reprezentat de către Hendea Anca, inspector școlar general.  Competiția a fost destinată elevilor, iar în concurs s-au înscris patru echipe din cadrul liceelor băimărene. La final, după o competiție strânsă, toți elevii au dovedit că sunt bine pregătiți. Locul I- i-a revenit Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” Baia Mare, pe locul II s-a clasat      Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” Baia Mare, locul III a fost ocupat de elevii de la Colegiul Tehnic  ”C.D. Nenițescu” Baia Mare, iar elevii de la Liceul Tehnologic Transilvania Baia Mare, au primit mențiune.

Gazdele concursului au fost elevii și cadrele didactice din cadrul Colegiului  Tehnic ” C.D. Nenițescu” Baia Mare, unde a avut loc și premierea. Câștigătorii au fost premiați de  prof. Duță Camelia, inspector de specialitate alături de reprezentanții serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul ISU Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.