VIDEO | Întreruperi programate în furnizarea apei potabile – Reparații la conducta de DN 800 mm

Ca urmare a unor ample lucrări de reparații ce vor fi executate la conducta magistrală de DN 800 mm, operatorul regional de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare Vital anunță toți consumatorii că în cursul nopții de miercuri spre joi, în intervalul 22.00-04.00, vor exista întreruperi în furnizarea apei sau lipsă presiunii acesteia la robinete.

Vor rămâne fără apă potabilă locuitorii din Baia Mare – str. Cărămizilor, str. Forestierului, cartierul Vasile Alecsandri, cu toate străzile aferente, și din Satu Nou de Jos, în timp ce locuitorii din comunele Dumbrăvița, Groși, localitatățile Groși și Ocoliș, precum și Recea, localitațile Mocira și Recea, vor avea redusă presiunea apei potabile.

Societatea Vital solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat și le reamintește că lucrările sunt realizate în beneficiul lor pe termen lung, prin realizarea acestora urmărindu-se îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor. Totodată, roagă toți consumatorii afectați de această întrerupere a apei să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul VITAL la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.