Inspecția Muncii pune la dispoziția angajatorilor noua versiune Reges/Revisal

Începând cu data de 10 aprilie 2023, Inspecția Muncii pune la dispoziția angajatorilor noua versiune REGES/REVISAL. Astfel, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.8/6.0.9 ale aplicației Revisal.

Noua versiune Revisal 6.0.9 aduce următoarele modificări:

– Posibilitatea de înregistrare a oricăror contracte suspendate, indiferent de normă (respectând temeiurile și regulile de suspendare) sau a oricaror contracte active cu normă întreagă, pentru un angajat acoperind următoarele scenarii:
– Toate contractele unui angajat pot fi cu normă întreagă și suspendate;
– Un contract cu normă întreagă poate fi activ, restul contractelor, indiferent de norma și de numărul lor, pot fi suspendate;
– Un angajat poate să aibă un singur contract cu normă întreaga la același angajator;
– Un angajat poate să aibă mai multe contracte active cu normă întreagă la angajatori diferiți, cu respectarea prevederilor legale.
– Raportul per salariat evidențiază reactivarea înregistrata în istoricul contractului, iar aceasta operațiune nu este ignorată în cadrul mecanismului de constituire a intervalelor de vechime.
– Actualizare nomenclator coduri COR: coduri modificate, denumiri modificate, ocupații noi, 66 de coduri eliminate.
– Actualizarea nomenclatorului Naționalitate pentru Marea Britanie, în privința cetățeniei pentru salariații activi și angajatori persoane fizice proveniți din Marea Britanie.

Lucrările de mentenanță necesare actualizării versiunii sunt programate în perioada 07.04.2023 ora 14:00 – 08.04.2023 ora 14:00, interval în care portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidență a salariaților va fi indisponibil.

Pentru actualizarea aplicației Revisal de către angajatori, este recomandat să se urmăreasca instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare, ce urmează să fie publicate ulterior efectuării lucrărilor de mentenență aici: https://www.inspectiamuncii.ro/reges

Pentru securitatea datelor, este indicat ca, înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să se efectueze o copie de siguranță a bazei de date.

Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8 nu vor putea mai transmite fișierele de tip .rvs în noua versiune.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.