Ionel Bogdan: La Consiliul Județean Maramureș se lucrează constant la proiecte care să aducă dezvoltare infrastructurii medicale din Maramureș

Ca în fiecare an, la data de 7 aprilie sărbătorim Ziua Mondială a Sănătății, zi în care marcăm importanța acestui domeniu vital pentru umanitate.

Sănătatea este un dar pe care trebuie să îl prețuim, iar la Consiliul Județean Maramureș se lucrează constant la proiecte care să aducă dezvoltare infrastructurii medicale din Maramureș.

”Avem investiții în valoare de peste 85 milioane euro pentru spitalele din subordinea Consiliului Județean Maramureș – Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” și Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie. Dotarea și modernizarea ambulatoriilor integrate la cele două unități spitalicești, instalarea unui sistem de detectare a concentrației de oxigen și modernizarea, extinderea infrastructurii electrice și de fluide medicale la Spitalul Județean de Urgență, precum și realizarea unei clădiri noi, care va cuprinde un Bloc operator nou, un laborator nou, o Unitate de Primire Urgențe nouă, o parcare subterană și un heliport deasupra clădirii sunt proiectele majore pentru infrastructura de sănătate.

Alte reușite importante, precum încadrarea Spitalului Județean de Urgență în categoria a II-a de acreditare, față de categoria a V-a deținută anterior, inaugurarea Secției de Terapie Intensivă la Spitalul de Boli Infecțioase, achiziția de echipamente noi pentru echipa Terapie Intensivă UPU SMURD Maramureș sunt semne că eforturile noastre susținute au rezultatele pe care ni le dorim.
Mulțumesc personalului medical și auxiliar pentru dedicarea de care dau dovadă, pentru profesionalismul și grija oferită fiecărui pacient în parte.
La mulți ani tuturor celor care au grijă de sănătatea noastră! Vă sunt profund recunoscător!
Dragi maramureșeni, de Ziua Mondială a Sănătății și în fiecare zi vă doresc multă sănătate! Să vă bucurați de acest dar minunat alături de cei dragi vouă”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.