Înghesuială mare azi la centrul de sacrificare a mieilor din Sighetul Marmaţiei

Înghesuială mare azi la centrul de sacrificare a mieilor din Sighetul Marmaţiei

Înghesuială mare azi la centrul de sacrificare a mieilor din Sighetul Marmaţiei. Curtea a devenit neîncăpătoare, atât de cei care vindeau mieii cât şi de sighetenii veniţi să cumpere miei pe ultima sută de metri. Cei mai mulţi crescători de miei au sperat că azi le vor creşte vânzările însă, au rămas dezamăgiţi.
Cei mai mulţi dintre crescătorii de miei au decis să nu crească preţul la miei în Vinerea Mare, pentru că spun ei, oferta este variată, iar sighetenii nu prea au bani. Cei care au decis să cumpere azi miei, au găsit preţurile accesibile.
Radu Moldovan, medicul şef al Circumscripţiei Santitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sighet, a declarat pentru Tv Sighet, că în acest an numărul mieilor sacrificaţi în centrul de sacrificare din Sighet, se apropie de cel de anul trecut şi speră să depăşească numărul de 500 de miei sacrificaţi.
În perioada antepremergatoare sărbătorilor pascale, reprezentanţii Circumscripţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sighet au realizat controale atât în Piaţa Agro-Alimentară cât şi în centrele comerciale.
Pentru evitarea evenimentelor neplăcute, Radu Moldovan, medicul şef al Circumscripţiei Santitar Vetrinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sighet, recomandă sighetenilor maximă prudenţă când îşi achiziţionează produse alimentare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.