INFERN ÎN CALIFORNIA: Miley Cyrus, ”devastată” după ce locuinţa sa a fost distrusă de incendii

INFERN ÎN CALIFORNIA: Miley Cyrus, ”devastată” după ce locuinţa sa a fost distrusă de incendii

Cântăreaţa americană Miley Cyrus a declarat că este ”devastată” după ce locuinţa sa a fost mistuită de flăcările care continuă să se extindă în statul California, informează luni Press Association.

Vedeta americană în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit că proprietatea sa a fost una dintre miile de case distruse de incendiile care au provocat decesul a 31 de persoane.
Cyrus, care este logodită cu actorul australian Liam Hemsworth, a precizat că animalele ei şi ”dragostea vieţii mele” au ”scăpat tefere”.
”(Sunt) complet devastată de incendiile care îmi afectează comunitatea. Mă număr printre cei norocoşi. Animalele mele şi dragostea vieţii mele au scăpat tefere; asta e tot ceea ce contează acum. Casa mea nu mai rezistă, însă amintirile pe care le-am trăit cu familia şi prietenii sunt puternice. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a rămas”, a scris pe Twitter vedeta americană care a precizat că transmite ”dragostea şi recunoştinţa” sa tuturor pompierilor şi departamentului şerifului din Los Angeles.
În alt mesaj publicat pe reţeaua de socializare, Cyrus a oferit detalii despre donaţiile ce pot fi făcute mai multor organizaţii implicate în efortul de ajutorare în urma incendiilor.
Zeci de vedete, printre care Kim Kardashian West, Caitlyn Jenner şi Lady Gaga au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele din Malibu ameninţate de flăcări.
Actorul Gerard Butler a scris pe Instagram că locuinţa sa din Malibu a fost ”pe jumătate distrusă”.
Mai multe incendii sunt active atât în nordul cât şi în sudul statului California. Circa 230 de persoane erau date dispărute duminică, amplificând temerile potrivit cărora bilanţul deceselor ar putea creşte.AGERPRES/(AS – autor: Dana Purgaru, editor: Codruţ Bălu, editor online: Irina Giurgiu)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.