VIDEO | Încă două cazuri de COVID-19 în Maramureș

397 de cazuri noi de coronavirus au fost depistate în România, în ultimele 24 de ore, 2 dintre aceste fiind în Maramureș, potrivit bilanțului publicat astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. Au fost făcute 11.855 de teste. Un fapt îngrijorător este că alte 31 de persoane au murit. Numărul celor care se află în prezent la terapie intensivă este de 231.

Până astăzi, 7 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 29.620 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.927 au fost externate, dintre care 20.534 de pacienți vindecați și 1.393 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Până astăzi, 1.799 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 65 de misiuni. Cele 86 de efective au procedat la verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, la menținerea ordinii și siguranței publice, la paza locațiilor de carantinare, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate. Prin punctele de trecere a fronierei de stat au intrat ieri în țară 370 de maramureșeni. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte în continuare normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.