VIDEO | Încă 55 de maramureșeni infectați cu Coronavirus

Un nou bilanț al infectărilor cu coronavirus a fost prezentat astăzi de autorități. La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost raportate 3.109 cazuri noi, 55 dintre acestea fiind înregistrate în județul Maramureș.

Conform datelor existente la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la nivelul județului Maramureș sunt 2632 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei; 55 de persoane confirmate în ultimele 24 de ore; 1308 pacienți vindecați; 190 pacienți internați în spital; 6 pacienți internați la ATI, din care un pacient intubat;452 pacienți externați la cerere cu test pozitiv; 1162 persoane carantinate. Până în prezent au fost efectuate 22191 de teste;113 persoane sunt izolate la domiciliu sau în locația declarată și136 de persoane decedate de la începutul pandemiei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară. stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.